Ελευθεριακό Κινητό Βιβλιοπωλείο

Αξιολογώντας τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες της συγκυρίας και επιθυμώντας να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, τόσο στον περαιτέρω θεωρητικό προβληματισμό και την πολιτική συγκρότηση των ενεργών υποκειμένων του αντικρατικού-αντικαπιταλιστικού αγώνα, όσο και στην ευρύτερη διάδοση των αναρχικών/απελευθερωτικών αξιών σε τοπικό επίπεδο, οργανώσαμε και θέσαμε σε λειτουργία κινητό βιβλιοπωλείο της συλλογικότητας. Πολιτική μας απόφαση ήταν να κάνουμε τα «εγκαίνια» λειτουργίας του ελευθεριακού αυτού βιβλιοπωλείου την παραμονή της επετείου της 17ης Νοέμβρη (2016) στην Αρχιτεκτονική σχολή του Παν/μίου Θεσσαλίας. Στο κινητό αυτό ελευθεριακό βιβλιοπωλείο, που λειτουργεί περιοδικά, τόσο σε πανεπιστημιακές και πολυτεχνικές σχολές όσο και σε πολιτικές εκδηλώσεις, διατίθενται βιβλία και περιοδικά ελευθεριακών εκδοτικών εγχειρημάτων, καθώς και μπροσούρες ελευθεριακών συλλογικοτήτων.

Ο χρόνος και ο τόπος περιοδικής λειτουργίας του βιβλιοπωλείου ανακοινώνεται διαδικτυακά κάθε φορά (παρούσα σελίδα του blog, σελίδα facebook και twitter της συλλογικότητας, ημ/γιο indymedia και kinimatorama) αρκετές μέρες πριν.

Ευχαριστούμε συντροφικά τα ελευθεριακά εκδοτικά εγχειρήματα που συντέλεσαν και συντελούν στην συγκέντρωση τίτλων βιβλίων και περιοδικών, καθώς και τις συλλογικότητες που μας διέθεσαν και διαθέτουν μπροσούρες τους και περιοδικές εκδόσεις. Στοχεύουμε στον εμπλουτισμό αυτού του βιβλιοπωλείου και με άλλες εκδόσεις και τίτλους και καλούμε κάθε ελευθεριακή συλλογικότητα και κάθε σύντροφο/ισσα, να συμβάλει σ’ αυτή μας την προσπάθεια επικοινωνώντας τις ιδέες και προτάσεις του/της.

Ακολουθεί αναλυτικός κατάλογος των διατιθέμενων εκδόσεων (σε μορφή pdf εδώ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάθε έκδοση, κάντε «κλίκ» πάνω στο τίτλο που σας ενδιαφέρει.

                                                   Β Ι Β Λ Ι Α

                              Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Ε Σ   Ε Κ Δ Ο Σ Ε Ι Σ

                                        Μ Π Ρ Ο Σ Ο Υ Ρ Ε Σ