23 Γενάρη 2017 : ΚΡΑΤΟΣ και ΚΕΦΑΛΑΙΟ οι μόνοι τρομοκράτες. Παρέμβαση με ανάρτηση πανό και σχετικό κείμενο.

Παρέμβαση με ανάρτηση πανό και σχετικό κείμενο, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα : α) της τρομοκρατικής υστερίας που αναπτύχθηκε και πάλι απο κράτος και ΜΜΕ με τις πρόσφατες συλλήψεις μελών της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», β) της απαγωγής και ομηρίας του 6χρονου Βίκτωρα-Λάμπρου, γιού των πολιτικών κρατουμένων Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη, γ) της άρνησης απόδοσης ασύλου και της σχεδιαζόμενης απέλασης του απεργού πείνας (απο 13/12/2016) Mohamed A. στη Μυτιλήνη, δ) της απαγόρευσης επισκεπτηρίων απο αλληλέγγυους/ες στις έγκλειστες μετανάστριες του στρατοπέδου συγκέντρωσης «Ελληνικού» (Αθήνα) και την μεταφορά και φυλάκισή τους στα κρατητήρια της Πέτρου Ράλλη, μετά την πρόσφατη διαδήλωση.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ

  • η φτώχεια, η εξαθλίωση, ο πόλεμος
  • η ανεργία, οι μισθοί πείνας και η μαύρη εργασία
  • οι πλειστηριασμοί κατοικίας απο τράπεζες
  • τα «φιλόξενα» στρατόπεδα συγκέντρωσης
  • ο «δημοκρατικά» νομιμοποιημένος φασισμός

ΚΡΑΤΟΣ και ΚΕΦΑΛΑΙΟ οι μόνοι τρομοκράτες

» Μέσα σ’ αυτό το βαθύ σκοτάδι του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, να οργανώσουμε την κοινωνική-ταξική αυτοάμυνα. Απο την ζωή την ίδια καλούμαστε πλέον όλοι/ες, είτε να υποταχτούμε σιωπηλά στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην ανάθεση και στον κυβερνητισμό, στον κοινωνικό κανιβαλισμό και στο φασισμό,  προσκυνώντας επίδοξους ηγέτες και «εθνικούς σωτήρες», είτε να βάλουμε τέλος στον αργό θάνατο που μας επιβάλλουν και να ανοίξουμε με μαχητική αντίσταση, κοινωνική αυτοοργάνωση και ταξική αλληλεγγύη, το φωτεινό μονοπάτι για το επαναστατικό πέρασμα σε μια κοινωνία ελευθερίας, ισότητας και κοινοκτημοσύνης. Ενάντια σε Κράτος και Κεφάλαιο, τους μόνους τρομοκράτες. »

Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή pdf απο εδώ .

Δημοσιεύθηκε στην Κείμενα και ανακοινώσεις, Πολιτικές δράσεις και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.