ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Ο πολιτικός κρατούμενος Τάσος Θεοφίλου αντιμετωπίζει για μια ακόμη φορά, την μεθόδευση εξόντωσής του από τους δικαστικούς και αστυνομικούς μηχανισμούς του κράτους. Αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μια κακοστημένη σκευωρία που στόχο έχει να τον εξοντώσει ηθικά και πολιτικά, στερώντας του την ελευθερία. Στο εφετείο της υπόθεσης δίωξής του, ο σύντροφος αντιμετωπίζει το ίδιο κατασκευασμένο κατηγορητήριο, το ίδιο κατηγορητήριο που κατέρρευσε στη πρωτόδικη ακροαματική διαδικασία. Ένα κατηγορητήριο θεμελιωμένο πάνω στην ρευστή άμμο των προκατασκευασμένων σεναρίων στοχοποίησής του από την γνωστή βιομηχανία παραγωγής πολιτικών διώξεων, την «αντι»-τρομοκρατική «υπηρεσία» του κράτους. Η πολιτική τοποθέτηση του συντρόφου δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας : “Δεν έχω διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούμαι. Διέπραξα όμως το αδίκημα που περικλείει όλα τα αδικήματα. Είμαι αναρχικός. Στον ταξικό πόλεμο πήρα θέση με τους αποκλεισμένους και τους αδικημένους, με τους κυνηγημένους και με τους κολασμένους, με τους φτωχούς, με τους αδύνατους και τους καταπιεσμένους.”

Ως ελάχιστο δείγμα συντροφικής αλληλεγγύης και δημόσιας ανάδειξης της κρατικής σκευωρίας, αναρτήσαμε (29/5/17) πανό στο κεντρικό κτίριο του Παν/μίου Θεσσαλίας. Στον αγώνα ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα είμαστε όλες/οι ένοχες/οι.

 

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ 

& ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Η πλήρης τοποθέτηση («απολογία») του συντρόφου, στην εκδίκαση του εφετείου του (28/4/2017) βρίσκεται εδώ. Η έκδοση της απόφασης του τρομο-εφετείου έχει οριστεί στις 6 και 7 Ιούλη.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ