6 Ιούνη 2018 : αντιεθνικιστική προπαγανδιστική παρέμβαση με flyers, για το επικείμενο εθνοπατριωτικό συλλαλητήριο στη πόλη του Βόλου.

Ελάχιστες μέρες πριν, γνωστοποιήθηκε απο τα τοπικά ΜΜΕ η διοργάνωση σήμερα το απόγευμα (6/6), εθνικιστικού-πατριωτικού συλλαλητηρίου στην παραλία της πόλης του Βόλου, με πρόσχημα την περιβόητη ονοματολογία και την εξελισσόμενη διακρατική διαπραγμάτευση ανάμεσα στο ελληνικό κράτος και το κράτος της μακεδονίας. Μια διακρατική διαπραγμάτευση που τελεί υπο την επίβλεψη και καθοδήγηση ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ως διοργανωτές του συλλαλητηρίου, εμφανίζονται με ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, ένας τοπικός σύλλογος “μακεδονομάχων” απογόνων του Βουκεφάλα («ο μέγας αλέξανδρος»), ο πολιτευτής του ακροδεξιού ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Γρηγορίου, ο τοπικός εκλησιαστικός μηχανισμός υπο την ηγεσία του εθνικόφρονα Ιγνάτιου, η τοπική Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών και η εργοδοτική οργάνωση των μικρομεσαίων αφεντικών της περιοχής (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας). Δηλαδή το μεγάλο τμήμα του βασικού “εθνικού” κορμού της πόλης, που επιβάλει μέσα απο την καθημερινή του ύπαρξη και λειτουργία, την ταξική εκμετάλλευση-καταπίεση, τον εθνικισμό-πατριωτισμό, τον ρατσισμό και την πατριαρχία. Σε τοπικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί, αυτός ο εθνοπατριωτικός συρφετός, αντιπροσωπεύει τον πυρήνα πολιτικής έκφρασης του σύγχρονου φασισμού.

Απο νωρίς το πρωί σήμερα, παρεμβήκαμε ενάντια στον εθνικισμό-πατριωτισμό και στο πολεμοχαρές κλίμα που καλλιεργούν το τελευταίο διάστημα κράτος, κεφάλαιο, μμε και εκλησιαστικός μηχανισμός, με προπαγανδιστικά ενυπόγραφα flyers σε πλατείες, σχολές, λαϊκές, ΔΕΗ, ΟΑΕΔ, ΕΦΚΑ, σιδηροδρομικό σταθμό, σταθμούς και στάσεις αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, εμπορικούς δρόμους και έξω απο τράπεζες. Εκεί δηλαδή που κινούνται καθημερινά οι άνθρωποι του μεροκάματου και της καθημερινής αγωνίας για επιβίωση, οι άνθρωποι της τάξης μας, οι δικοί μας άνθρωποι.

Η «ΕΘΝΙΚΗ» ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.                                      ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.

Την ώρα που ταίζουν με δις από τους φόρους μας τις χρεωκοπημένες τράπεζές τους, την ώρα που κόβουν ρεύμα και νερό και βγάζουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια ανέργων και φτωχών, την ίδια ώρα τα αφεντικά, οι διεθνείς τους πάτρωνες και το πολιτικό τους προσωπικό, στήνουν σκηνικά πολέμου, σπέρνοντας ρατσισμό, εθνικισμό και μίσος για κάθε διαφορετικότητα. Προσπαθούν με σύνορα να μας χωρίσουν σε κοπάδια, για να πολεμήσουμε μεταξύ μας και να αλληλοσκοτωθούμε για τα δικά τους συμφέροντα. Της γής οι κολασμένοι/ες περισσεύουμε στο κόσμο τους. Τα αφεντικά αυτού του πλανήτη είναι ενωμένα και υπερασπίζονται, παρά τους επιμέρους ανταγωνισμούς τους, τα δικά τους κοινά συμφέροντα. Κράτος, κεφάλαιο, μμε και εκκλησία, προωθούν την ολοένα και μεγαλύτερη ταξική μας εκμετάλλευση-καταπίεση, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό-πατριωτισμό και την πατριαρχία. Να υπερασπιστούμε κι εμείς λοιπόν ενωμένοι/ες, τα δικά μας κοινά ταξικά συμφέροντα, να σταθούμε ο ένας πλάϊ στην άλλη ενάντια στον σύγχρονο φασισμό τους.

ΚΑΝΕΝΑ «ΕΘΝΟΣ» ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΟΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ