Ελευθεριακό κινητό βιβλιοπωλείο

Αξιολογώντας τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες της συγκυρίας και επιθυμώντας να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, τόσο στον περαιτέρω θεωρητικό προβληματισμό και την πολιτική συγκρότηση των ενεργών υποκειμένων του αντικρατικού-αντικαπιταλιστικού αγώνα, όσο και στην ευρύτερη διάδοση των αναρχικών/απελευθερωτικών αξιών σε τοπικό επίπεδο, οργανώσαμε και θέσαμε σε λειτουργία κινητό βιβλιοπωλείο της συλλογικότητας. Πολιτική μας απόφαση ήταν να κάνουμε τα «εγκαίνια» λειτουργίας του ελευθεριακού αυτού βιβλιοπωλείου την παραμονή της επετείου της 17ης Νοέμβρη 2016 στην Αρχιτεκτονική σχολή του Παν/μίου Θεσσαλίας.

Στο κινητό αυτό ελευθεριακό βιβλιοπωλείο, που λειτουργεί περιοδικά, τόσο σε πανεπιστημιακές και πολυτεχνικές σχολές όσο και σε πολιτικές εκδηλώσεις, διατίθενται βιβλία και περιοδικά ελευθεριακών εκδοτικών εγχειρημάτων, καθώς και μπροσούρες ελευθεριακών συλλογικοτήτων. Ο χρόνος και ο τόπος λειτουργίας του βιβλιοπωλείου ανακοινώνεται διαδικτυακά κάθε φορά (παρούσα σελίδα του blog, σελίδα facebook και twitter της συλλογικότητας, ημ/γιο indymedia και kinimatorama) αρκετές μέρες πριν.

Επόμενη στάση του βιβλιοπωλείου, στο κτίριο της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου (κόμβος Φυτόκου). Τρίτη 12 Μάρτη 10:30′-13:00′.

Είναι διαθέσιμοι 93 τίτλοι βιβλίων, μπροσούρων και περιοδικών. Ακολουθεί αναλυτικός κατάλογος των διατιθέμενων εκδόσεων (σε μορφή pdf εδώ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάθε έκδοση, κάντε «κλίκ» πάνω στο τίτλο που σας ενδιαφέρει.

 Β Ι Β Λ Ι Α

 Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Ε Σ   Ε Κ Δ Ο Σ Ε Ι Σ

 Μ Π Ρ Ο Σ Ο Υ Ρ Ε Σ